Optiek Vogel - 's-Hertogenbosch


Welkom bij Optiek Verhoeven

Welkom bij Optiek Verhoeven. Al sinds 1935 kunt u bij ons terecht voor de beste oogzorg. Wij zijn gestart in Veldhoven, maar u kunt ons tegenwoordig ook vinden met vestigingen in Eindhoven, Nuenen, Son en Eersel. Wist u dat u ook voor uw gehoor bij ons terecht kunt? Kijk ook eens op de website van Verhoeven Hoorcomfort voor meer informatie.

Bij ieder van onze vestigingen loopt u gerust eens binnen voor de prachtige collectie aan (merk)brillen en zonnebrillen. Draagt u liever contactlenzen? Dan helpen onze contactlensspecialisten u graag verder. Onze oogzorg gaat net een stukje verder. U kunt bij ons terecht voor een deskundige oogmeting, of indien nodig, een optometrisch onderzoek. Vraag daarom gerust eens naar de mogelijkheden.
Welkom bij Optiek Vogel!

Welkom bij Optiek Vogel. Al bijna 90 jaar zijn wij hét adres in 's-Hertogenbosch voor de beste oogzorg. Voor een zorgvuldige oogmeting loopt u gewoon bij ons binnen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de bril die bij u past.

Met onze ruime collectie slaagt u gegarandeerd in het vinden van een model naar uw wensen. Ook beschikken wij over de modernste apparatuur om uw contactlenzen aan te meten en adviseren u graag over de mogelijkheden daarin. Kom gerust eens aan in onze winkel!
Adresgegevens:

Hinthamerstraat 214
5211 MX 's-Hertogenbosch
T. 073 61 38 109
Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Voor openingstijden tijdens feestdagen,
kijk op onze Facebook-pagina.